Teks Sawarnane Pambuka Doa

اَعُوْذُ بِاللهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيْمِ Kawula nyuwun Pangayoman saha Pengreksanipun Allah saking godanipun setan ingkang rinanjam بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ Awit Asmanipun Allah, Ingkang Mahamirah …